Lagarde Groep, uw partner voor beveiligingsoplossingen

Bouwkundige en elektronische beveiliging
Meer dan de helft van alle organisaties heeft er minstens één keer per jaar mee te maken: inbraak, diefstal, vandalisme of een andere vorm van criminaliteit.

Welke maatregelen neemt u om ongewenste kwaadwillenden te ontmoedigen en vormen van criminaliteit te voorkomen? Welke factoren spelen een rol bij uw offline en online veiligheid? Beveiliging gaat verder dan goede sloten.

Ons doel is om uw organisatie en terrein aan alle organisatorische, bouwkundige en elektronische eisen te laten voldoen, zodat de beveiliging optimaal is. Advies, implementatie en service gaan bij ons hand in hand. Wij informeren u graag over onze beveiligingsoplossingen.

Inbraakdetectie engineers

“Welke factoren spelen een rol bij uw offline en online veiligheid?”

Brandbeveiliging

Brand, iets wat u zeker niet in uw organisatie wilt. Het kan enorm veel schade aanrichten aan uw bedrijf en medewerkers. Logisch dat bedrijven doorgaans veel waarde hechten aan professionele brandbeveiliging.

Bij Lagarde Groep is dit niet anders. We bieden brede ondersteuning op het gebied van brandpreventie en brandbeveiliging.

Installatie en onderhoud brandbeveiliging

Op het gebied van brandbeveiliging werken we samen met onder andere Hertek. Een bedrijf dat gespecialiseerd is in brandmeldsystemen die voldoen aan de nieuwste wet- en regelgeving. Na installatie zorgen wij voor periodiek onderhoud van de systemen.

Brandbeveiliging

Inbraakbeveiliging

Zijn uw eigendommen veilig? Voldoet uw pand aan de wettelijk verplichte normen? Er zijn heel wat zaken om rekening mee te houden wanneer het gaat om de installatie van een inbraakdetectiesysteem.

Wij bieden u een totaaloplossing voor inbraakbeveiliging en zorgen ervoor dat alle systemen optimaal werken.

  • Alarminstallatie: Een systeem dat razendsnel inbrekers detecteert en een melding verstuurd. Er kan gekozen worden voor de integratie van een alarmcentrale met bijvoorbeeld toegangscontrole of gronddetectie. Voor alarminstallaties werken wij samen met UTC (Aritech).
  • Alarm over IP: Ook wel bekend als AoIP. Een alarm over IP zorgt voor een doormelding naar de alarmcentrale of naar uw smartphone.
  • Alarm app: UTC (Aritech) werk met een app genaamd Advisor Advanced App. U kunt hiermee de inbraakinstallatie op afstand bedienen en te allen tijde de status controleren. Ook kunt u in deze app het logboek raadplegen, waarin de geschiedenis wordt opgeslagen.
  • Particuliere alarmcentrale: Ook wel een PAC. Deze meldkamer is 24/7 bemand. Na een melding wordt direct actie ondernomen, afhankelijk van de melding. Denk bijvoorbeeld aan het inschakelen van de politie of de brandweer.
  • Gronddetectie installatie: Speciale matten worden in de grond geplaatst. Een ongewenste bezoeker wordt direct gedetecteerd dankzij deze gronddetectie. Het is voor vrijwel alle bodems toepasbaar (bestrating, gras, bedrijfsterrein, plat dak).
“Uw organisatie beter beveiligen?
Zullen we eens brainstormen?”

Toegangscontrole

Hoe is de toegang geregeld? Zijn er ruimtes waar niet iedereen mag komen?

Met een toegangscontrolesysteem heeft u grip op welke personen toegang hebben tot welke ruimtes. Ook wordt geregistreerd wie wanneer waar aanwezig is geweest. Er zijn meerdere opties om de toegang voor medewerkers te regelen. Pasjes, ‘tags’, codes. Een innovatieve oplossing die wij bieden is een toegangssysteem met biometrie. Het systeem herkent de vingerafdruk van de geregistreerde personen. Een pasje of tag kan vergeten of ontvreemd worden. Bij een toegangssysteem met biometrie is dit probleem niet aan de orde.

Met alle technologische ontwikkelingen is het mogelijk om uw toegangscontrolesysteem te integreren met uw ICT. Hierdoor profiteert u van een hogere veiligheid en direct overzicht en inzicht in veiligheidsissues.

Terreinbeveiliging

Beschikt uw organisatie over een terrein? Op welke manier is dit beveiligd? Goede terreinbeveiliging ontmoedigt eventuele ongewenste kwaadwillenden om uw domein te betreden. De andere kant moet hierbij niet uit het oog verloren worden: een gastvrije uitstraling voor bezoekers.

Binnen Lagarde Groep beschikken we over uitgebreide kennis en expertise over buitenbeveiliging. Door de jaren heen hebben we talloze beveiligingsprojecten uitgevoerd, waarbij het risicoprofiel varieerde van middelmatig tot hoog.

Als het gaat om terreinbeveiliging kunnen wij u voorzien van een totaaloplossing. Hierbij kunt u denken aan een combinatie van fysieke elementen zoals slagbomen, tourniquets of rampalen en elektronische beveiliging zoals inbraakbeveiliging, toegangscontrole en kentekenherkenning. Totaalbeveiliging.

Camerabeveiliging

Camerabeveiliging wordt door steeds meer bedrijven toegepast. Ook op dit gebied staan de ontwikkelingen niet stil. Wazige zwart/wit beelden behoren tot het verleden. Tegenwoordig kunt u al meekijken op uw pc, smartphone of tablet en worden er 24/7 opnames gemaakt.

Camerabeveiliging geeft veel informatie, bijvoorbeeld wat er gebeurt, welke middelen er gebruikt zijn en welke vluchtwegen de daders hebben gebruikt.

Camerabeveiliging werkt ook preventief. De aanwezigheid van beveiligingscamera’s ontmoedigt criminelen.

Camerabeveiliging

Bouwkundige beveiliging

Door professionele bouwkundige beveiliging zijn alle inbraakgevoelige onderdelen van uw bedrijf beveiligd. Dit zorgt ervoor dat inbrekers buiten blijven.

Bij bouwkundige beveiliging gaat het om het inzetten van inbraakwerende en inbraakvertragende middelen. Wij leveren speciale grendels (sloten die tegen veel weerstand kunnen), inbraakwerende folie en speciale rolluiken.

PSIM – Physical Security Information Management

Hoe worden uw beveiligingssystemen beheerd? Werkt u met één of meerdere op zichzelf staande systemen?

Uw ‘fysieke beveiliging’ op orde hebben is enorm belangrijk. Minstens zo belangrijk is het professioneel inrichten van het beveiligingsmanagement. PSIM biedt hierin uitkomst. Dit softwareplatform biedt één centrale oplossing voor het beheren van o.a. toegangscontrole, intercom, brandbeveiliging, camerabeveiliging, inbraakbeveiliging en IT-netwerken. Door implementatie van PSIM profiteert u van lagere beheer-, management- en trainingskosten en heeft u een efficiëntere oplossing voor alarmopvolging.

Neem contact met ons op

Deze website gebruikt advertentiecookies. Door op 'Oké, sluiten' te klikken geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie of om uw instellingen aan te passen.
Annuleren