Lagarde Groep, uw partner voor al uw ICT-oplossingen

ICT voor uw organisatie
Onbereikbaar zijn en niet kunnen werken is voor iedere werkgever een nachtmerrie. U wilt toch ook de continuïteit van uw bedrijf kunnen borgen? Dit realiseert u met professioneel ingerichte ICT.

Een goed ingerichte ICT-omgeving, daar merkt u niets van. Het moet immers voor u werken. Het aantal ICT-oplossingen in de cloud neemt dagelijks toe. Heeft u al een cloudstrategie voor uw ICT-omgeving? Het is belangrijk dat de cloudstrategie uw organisatiedoelen ondersteunt. Zullen we met u meedenken?

ICT

“Een goed ingerichte ICT-omgeving, daar merkt u niets van.”

Onze ICT-expertise

Lagarde Groep beschikt over de benodigde ICT-expertise om uw ICT professioneel in te richten. Wij zorgen voor een integrale oplossing en ondersteuning van IT en communicatie. Zo kunt u uw doelen beter en sneller bereiken.

Op deze pagina informeren we u over de mogelijkheden die een professioneel ingerichte ICT-omgeving en de cloud bieden en hoe uw bedrijf hiervan kan profiteren.

ICT consultancy Lagarde Groep
“Lagarde Groep is uw partner voor al uw ICT-zaken. Of het nu gaat om beheer, support, beveiliging of oplossingen, wij informeren u graag over uw mogelijkheden.”

Cloud oplossingen

Welke functionaliteit is binnen uw bedrijf al online beschikbaar? U bent ongetwijfeld bekend met Gmail en Outlook. De e-maildiensten van respectievelijk Google en Microsoft. Wist u dat deze aanbieders nog veel meer oplossingen bieden voor het online (samen) werken? U kunt hierbij onder andere denken aan opslag (cloudstorage), documentbeheer en back-up.

Door cloud-diensten van Microsoft kunnen u en uw medewerkers effectiever en efficiënter werken. Een mooie bijkomstigheid is dat u vrijwel geen hardware meer nodig heeft. Wij gaan graag met u om tafel zodat we u kunnen informeren over de mogelijkheden.

ICT-beheer en servicedesk

Hoe is de ICT bij u ingericht? Werkt alles altijd vlekkeloos? Of zijn er geregeld technische ongemakken binnen uw organisatie?

Wij kunnen u door jarenlange ervaring op het gebied van ICT-beheer een totaaloplossing bieden. Wij ontwerpen, beheren en optimaliseren uw ICT-omgeving. Hierbij verliezen we de nieuwste technologieën nooit uit het oog. Ons doel is om er voor te zorgen dat u beschikt over een professioneel ingerichte ICT-omgeving, zodat uzelf en uw medewerkers altijd en overal probleemloos kunnen werken.

Heeft u vragen? Dan kunt u op ons rekenen. Onze servicedesk, bemand met specialisten, staat voor u klaar.

ICT-beveiliging

Mogelijk is ICT het meest waardevolle bezit van uw onderneming. Veiligheid, of ICT-security, is een onderwerp waar veelal veel aandacht naar uit gaat bij ICT. U wilt toch ook dat uw data (klantgegevens, personeeldossiers, overeenkomsten e.d.) goed beschermd is?

Als het gaat om informatiebeveiliging heeft een hacker al voldoende aan één zwakke plek. Kortom, de security moet tot op detailniveau kloppen.

Wij hebben een integrale oplossing ontwikkeld die cybercriminaliteit tegengaat. Wij brengen de risico’s en zwakke plekken in kaart en zorgen er voor dat de ICT-security binnen uw bedrijf of organisatie op orde is.

ICT beveiliging Lagarde Groep

Uw ICT-consultant

Talloze oplossingen en technologische ontwikkelingen. De mogelijkheden lijken eindeloos. Interessant, maar het vergt tijd en energie om hiervan op de hoogte te blijven, laat staan om deze oplossingen en technieken te implementeren.

Hoe houdt u de technische infrastructuur van uw bedrijf up-to-date? Hoe richt u de werkplekken in? Voor welke hardware en software kiest u? Hoe wordt het beheer ingericht? Hoe zit het met de beveiliging?

U kunt op ons rekenen wanneer het gaat om ICT-consultancy. Ons team zorgt voor een integrale oplossing zodat uw medewerkers slimmer en effectiever gaan werken.  Met Lagarde Groep heeft u één aanspreekpunt voor alle vragen en oplossingen.

Neem contact met ons op

Deze website gebruikt advertentiecookies. Door op 'Oké, sluiten' te klikken geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie of om uw instellingen aan te passen.
Annuleren