Persbericht: Roger van Oordt nieuwe commercieel directeur Lagarde Groep

Roger van Oordt (37) is benoemd tot commercieel directeur van Lagarde Groep. In zijn nieuwe functie maakt hij deel uit van het directieteam van Lagarde Groep en staat hij aan het hoofd van het commerciële team. Per 1 januari 2019 vormt Van Oordt samen met Eddy van Dijk (algemeen directeur), Bert Noteboom (algemeen directeur) en Eric Klomp (operationeel directeur) de directie van Lagarde Groep.

Van Oordt heeft ruime ervaring in de ICT- en beveiligingsbranche, waarin Lagarde Groep actief is. Zo heeft hij diverse commerciële rollen vervuld bij TKH Group, Hewlett-Packard Enterprise en Microsoft. Van Oordt: “Lagarde Groep spreekt mij zeer aan met haar fijne bedrijfscultuur en innovatiekracht. Er liggen ongelofelijk veel kansen, die wij in goede orde zullen delen met onze klanten.”

Een logische stap

“We zijn blij met de benoeming van Roger als commercieel directeur. Hij brengt veel relevante saleservaring mee, wat nieuwe inzichten en kansen oplevert voor de commerciële slagvaardigheid van Lagarde Groep,” aldus Eddy van Dijk, algemeen directeur van Lagarde Groep. Bert Noteboom, compagnon van Van Dijk, vult aan: “Omdat Roger in zowel de ICT- als beveiligingsbranche ervaring heeft opgedaan, zien we zijn aanstelling als een logische stap naar verdere integratie en professionalisering van onze sales en dienstverlening.”

Over Lagarde Groep

Lagarde Groep, met vestigingen in Hoevelaken, Ede en Putten, levert een positieve bijdrage aan uw doelstellingen. Door een integrale aanpak van ICT, communicatie en beveiliging zorgen we ervoor dat u veilig en toekomstgericht kunt werken. Kijk voor meer informatie over Lagarde Groep op www.lagardegroep.nl.

Roger van Oordt
Deze website gebruikt advertentiecookies. Door op 'Oké, sluiten' te klikken geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie of om uw instellingen aan te passen.
Annuleren