Referentie beveiliging Struik Foods

Een brede beveiligingsoplossing
Medio 2016 is Lagarde benaderd door Struik Foods. De voedselproducent vroeg mee te denken over een lange termijnoplossing om de beveiliging van de locaties naar een hoger niveau te tillen. In eerste instantie ging het om de locatie van Struik Foods in België.

De betreffende locatie had een 24 uurs bezetting van een portier. De wens was om de portiersfunctie (zicht houden op het terrein en pand) in de avonden en in het weekend op een andere locatie (Nijkerk) uit te voeren.

Inbraakdetectie engineers

“De basis van een brede oplossing is gelegd en werkt naar volle tevredenheid.”

hosted-telefonie-integratie-skype

iProtect Security Management Systeem

Na een zorgvuldige inventarisatie heeft Lagarde een iProtect Security management systeem geïmplementeerd. Diverse applicaties zoals toegangscontrole, camerabewaking, inbraakmeldsysteem en brandmeldinstallatie worden binnen dit systeem gekoppeld en beheerd. De voordelen:

  • Centraal beheer;
  • Verhoging van de kwaliteit van de beveiliging;
  • Gebruiksvriendelijk.

Registratie van medewerkers en bezoekers

Door implementatie van deze oplossing dienen medewerkers, onderhoudsmonteurs en gasten zich te registreren door middel van een digitale sleutel. Zo verkrijgen zij toegang tot de voor hen toegankelijke ruimten van het terrein en gebouw.

hosted-telefonie-integratie-skype
hosted-telefonie-integratie-skype

Camerabeveiliging

De portiers worden ondersteund door camerabewaking. Het gehele terrein is voorzien van hoogwaardige camera’s welke door de portier te bedienen zijn. Personen en voertuigen kunnen worden gevolgd op het terrein en in het gebouw. De camerabeelden zijn op beide locaties inzichtelijk en worden tevens veiliggesteld.

De basis van een brede oplossing is gelegd en werkt naar volle tevredenheid.

‘De basis van een brede oplossing is gelegd en werkt naar volle tevredenheid.’

Neem contact met ons op