Werken bij Lagarde Groep

Lagarde Groep werkt met enthousiaste en gekwalificeerde medewerkers. Wij investeren in opleidingen en ontwikkelmogelijkheden. Werken bij Lagarde Groep betekent werken in een hecht teamverband en afwisselende klantsituaties.

Ontdek jouw mogelijkheden binnen onze organisatie!

Ons aanbod voor jou

 • Een inspirerende werkomgeving
 • Een enthousiast team
 • Goede arbeidsvoorwaarden
 • Veel opleidingsmogelijkheden
 • Doorgroeimogelijkheden
Werken-bij-Lagarde-groep-tafelvoetbal
Werken-bij-Lagarde-groep-akkoord

Consultant Business Intelligence

(fulltime)

Houd jij ervan om met onze klanten bedrijfsprocessen te ontrafelen en dit te vertalen in bruikbare, visuele stuurinformatie? Heb jij er plezier in om data tot leven te brengen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als BI Consultant sla je bruggen tussen business en IT en heb je een belangrijke adviserende rol.

Je inventariseert de behoeften van onze klanten en voert complexe (data-)analyses uit met behulp van Microsoft technologie. Je adviseert de klanten over het (beter) organiseren van bedrijfsdata en werkprocessen binnen de organisatie en je kunt de waarde van BI uitleggen. Hoe je die waarde concreet maakt? Door BI-toepassingen aan te reiken die een bijdrage leveren aan de strategische doelstellingen van onze klanten. Het zijn jouw natuurlijke gave om verbanden te leggen en jouw passie voor data die perfect tot zijn recht komen in deze functie.

Je werkt in een klein, groeiend team, maar ervaart tegelijkertijd de dynamiek van Lagarde Groep. Samen voorzien we immers onze klanten van oplossingen op het brede gebied van ICT, Communicatie en Beveiliging. Kortom, een uitdagende functie waarin je jezelf continu ontwikkelt! Want dat is wat wij jou graag bieden: volop mogelijkheden om jouw professionaliteit naar een (nog) hoger niveau te tillen.

Opleidingsniveau: HBO(+) werk- en denkniveau in een bedrijfskundige of informatica richting.

Werkervaring: Relevante werkervaring in het vakgebied Business Intelligence is een pre.

Skills: Proactief en analytisch sterk, vermogen om bedrijfsprocessen te doorgronden, adviserend vermogen, communicatief vaardig, zelfstarter, projectmatig werken, teamwork.

Kennis/technieken:

 • Je hebt ervaring met het ontwikkelen van BI oplossingen.
 • Kennis van de van de Microsoft BI tools (zoals SQL Server, SSIS, SSAS, SSRS en Power BI) is een pre.
 • Je bent op de hoogte van de nieuwste Microsoft ontwikkelingen (o.a. SQL Server, Azure, Cortana).

Standplaats: Hoevelaken

Meer informatie

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Eddy van Dijk
(0318 439520 / evdijk@excellis.nl).

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Interesse?

Werken bij Lagarde Groep betekent ruimte voor ontspanning d.m.v. tafelvoetbal en teamuitjes.

Werken bij Entris
Werken bij Entris
Werken bij Entris
Werken bij Entris

Consultant SharePoint

(32 tot 40 uur)

Als SharePoint Consultant ben je verantwoordelijk voor het adviseren en realiseren van een passende SharePoint omgeving voor onze klanten. Je inventariseert de wensen van gebruikers en kunt deze met de business requirements vertalen in succesvolle Sharepoint implementaties. Hierbij vorm jij als SharePoint consultant de connectie tussen klant, business en techniek en heb je een belangrijke adviserende rol.

Je bent uiteraard helemaal thuis in SharePoint en werkt met de laatste technologie en tools. In de dagelijkse praktijk werk je in een klein team aan uitdagende projecten.

We bieden je veel ruimte om jezelf te ontwikkelen en te blijven leren.

Opleidingsniveau: HBO werk- en denkniveau in een (bedrijfskundige) informatica richting.

Werkervaring: Voor de functie van SharePoint is het wenselijk dat je in je eerdere functies ervaring met implementatieprojecten hebt opgedaan die je kan helpen in je adviserende rol richting klanten. 

Skills: Pro-actief en analytisch sterk, adviserend vermogen, communicatief vaardig, zelfstarter, projectmatig werken, teamwork.

Kennis/technieken:

 • Aantoonbare kennis van SharePoint Online.
 • Kennis van of ervaring met SharePoint Designer, Sharepoint Portals en andere tools.

Standplaats: Ede

Meer informatie

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Eric Klomp
(0318 439400 / eklomp@entris.nl).

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Interesse?

Supportmedewerker ICT

(fulltime)

Als ICT engineer werk jij samen met het klantteam, waarin je wordt ingedeeld, voor een vast aantal klanten. Samen met dit klantteam bedien jij deze klanten van A tot Z op het gebied van incidenten, changes en projecten. Een fantastische job, waarin werkplezier en klantgerichtheid evenveel waard zijn als technische kennis en zorgvuldigheid.

Opleidingsniveau: Mbo+ of hbo werk- en denkniveau.

Werkervaring: Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie.

Skills: Representatief, klantvriendelijk, goede schriftelijke en mondeling communicatieve vaardigheden, pro-actief.

Kennis:

 • Om onze klanten de service te kunnen bieden die ze van ons verwachten, is kennis nodig van de Microsoft serverproducten, Cisco, VMware, Citrix en Veeam.
 • Certificering in één van deze producten is een pré.

Standplaats: Ede.

Meer informatie

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Eric Klomp
(0318 439400 / eklomp@entris.nl).

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Interesse?

Werken bij Lagarde Groep betekent volop opleidingsmogelijkheden.

Accountmanager Communicatie & Netwerken (New Business)

(fulltime)

Ga jij graag het gesprek met mensen aan? Ben jij een echte verbinder die zich als belangrijkste doel stelt de klant van een passend advies te voorzien? Wordt jouw winnaarsmentaliteit extra geprikkeld door uitdagende omzetdoelen? Tel hier jouw sterke affiniteit met communicatie en IT-netwerken bij op, en wij hebben een interessant aanbod voor je!

Als Accountmanager Communicatie & Netwerken (New Business) ben je verantwoordelijk voor het genereren van leads, het vinden van prospects, het aangaan van relaties, het schrijven van offertes en het sluiten van deals. Jij adviseert nieuwe klanten op het brede gebied van (tele)communicatie en netwerken. Van een zakelijke vast mobiel-oplossing tot een professioneel Wifi-netwerk. Je bent een serieuze gesprekspartner die de klant in staat stelt om het maximale uit zijn bedrijfsprocessen te halen. Door je kennis van verkooptechnieken weet je de juiste snaar te raken, zodat je de klant kan enthousiasmeren en de deal kan sluiten.

Heb je de deal gescoord? Mooi! Dan is het tijd om de afdeling werkvoorbereiding en je collega-accountmanagers ‘relatiebeheer’ in te schakelen. Ondertussen zit jij alweer met de salesmanager en de afdeling marketing om tafel voor nieuwe plannen om de markt te benaderen. Kortom; een uitdagende functie die je vervult in een groeiend bedrijf, waarbij de persoonlijke benadering nog steeds voorop staat.

Opleidingsniveau: MBO+/HBO werk- en denkniveau.

Werkervaring: Minimaal 3-5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie.

Skills: Communicatief vaardig, goed in staat de klantvraag te achterhalen, proactief, resultaatgericht, empathisch vermogen, op de hoogte van ontwikkelingen in de markt en in staat deze te vertalen naar commerciële activiteiten.

Kennis/technieken: Aantoonbare kennis van telefonie- en netwerkoplossingen.

Ons aanbod:

 • Een inspirerende werkomgeving
 • Marktconform salaris
 • Auto, laptop en telefoon van de zaak
 • Volop opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden
 • De mogelijkheid om je collega’s uit te dagen voor een potje tafelvoetbal, Xbox of schaken

Standplaats: Putten

Meer informatie

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Martin Gol (0341 375757 / mgol@lagarde.nl).

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Interesse?

Beveiligingsmonteur

(fulltime)

Als monteur in de beveiligingstechniek werk je dagelijks aan projecten bij onze klanten op locatie om complete beveiligings- en toegangscontrolesystemen te implementeren en te onderhouden. Als echte allrounder ben je breed inzetbaar, van het monteren van diverse componenten tot en met de oplevering van complete systemen.

Je gaat werken op de afdeling beveiliging, die zich met name bezig houdt met installatie en configuratie van onder andere alarm-, camera-, brandmeld- en toegangscontrolesystemen.

We bieden je veel ruimte om jezelf te ontwikkelen en te blijven leren.

Opleidingsniveau: MBO werk-/ en denkniveau. Een afgeronde opleiding MBO Elektrotechniek is een pré.

Skills: Communicatief sterk, geen 8 tot 5 mentaliteit, ervaring in de beveiligingsbranche is een pré, in bezit van rijbewijs B.

Ons aanbod:

 • Uitdagende projecten door heel Nederland
 • Goede arbeidsvoorwaarden
 • Werken in een enthousiast en betrokken team
 • Auto, laptop en mobiel van de zaak
 • Opleidingen m.b.t. beveiligings- en toegangs- controlesystemen
 • De mogelijkheid om een potje tafelvoetbal, Xbox of schaak te spelen tegen fanatieke collega’s of heerlijk rustig piano te spelen
 • Gezellige vrijdagmiddag borrel

Standplaats: Putten

Meer informatie

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Henri van Maanen (0341 375757 / hvmaanen@lagarde.nl).

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Interesse?

Commercieel medewerker Communicatie & Netwerken

(fulltime)

Wil jij graag direct bijdragen aan het succes van onze organisatie door middenin het klantproces te staan? Is het jouw ambitie om de wereld van elk van onze opdrachtgevers efficiënter te maken? Zet jij, vanuit ons kantoor in Putten, jouw verreikende kennis graag om in een concreet plan? De functie van commercieel medewerker Communicatie & Netwerken heeft het allemaal in zich!

Als commercieel medewerker voor onze afdeling Communicatie & Netwerken ben jij de man of vrouw die onze klant blij maakt met een goed uitgewerkt communicatie- of netwerkadvies in de mailbox. Contact met opdrachtgevers en leveranciers is een belangrijk onderdeel van je werk. Jij en je andere collega’s van de binnendienst werken adviezen en offertes uit op het gebied van: zakelijke en mobiele telefonie, videoconferentie, netwerken en IoT. Hiervoor werk je nauw samen met je collega-accountmanagers, die jij stiekem probeert te overtreffen met jouw vakkennis. Samen zorgen jullie voor een passende oplossing voor de klant. Met de afdeling werkvoorbereiding werk je samen om voor elke opdracht een optimaal projectresultaat te realiseren.

Het ontwikkelen en op peil houden van je kennisniveau staat natuurlijk hoog op je prioriteitenlijst. Samen met je collega’s van het salesteam volg je daarom de ontwikkelingen in de vooruitstrevende markt van communicatie- en netwerkoplossingen op de voet. Om de klant morgen nog beter van dienst te kunnen zijn.

Opleidingsniveau: MBO+ of HBO werk- en denkniveau in een commerciële richting.

Werkervaring: Enkele jaren werkervaring in een soortgelijke functie is een pré.

Skills: Sterke affiniteit met ICT, interesse in communicatie- en netwerkoplossingen, nauwkeurig, communicatief sterk, goede beheersing van de Nederlandse taal, je vindt het een uitdaging om je te verdiepen en te trainen in de breedte van ons productportfolio.

Kennis/technieken:

Kennis van communicatie- en netwerkoplossingen

Ons aanbod:

 • Goede arbeidsvoorwaarden
 • Werken in een enthousiast en betrokken team
 • Volop ruimte om jezelf te ontwikkelen
 • De mogelijkheid om een potje tafelvoetbal, Xbox of schaak te spelen tegen fanatieke collega’s of heerlijk rustig piano te spelen
 • Gezellige vrijdagmiddag borrel

Standplaats: Putten

Meer informatie

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Martin Gol
(0341 375757 / mgol@lagarde.nl).

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Interesse?

Werken bij Lagarde Groep betekent volop ontwikkelingsmogelijkheden.

Stageopdrachten HBO ICT richting Software Engineering

BI-dashboard ontwikkelen op basis van PowerBI

HBO generieke competenties: Onderzoeken, communiceren & samenwerken, managen & innoveren.

Technische competenties: Realiseren, ontwerpen, specificeren, initiëren & sturen, monitoren, toetsen & evalueren.

Binnen deze opdracht moet een Business Intelligence (BI) dashboard ontwikkeld worden voor klanten van de Lagarde Groep. Het dashboard is gebaseerd op Microsoft PowerBI en Microsoft SQL technologie. Het geeft belangrijke (stuur)informatie uit allerlei big data die gegenereerd wordt door systemen en/of devices die door de klanten wordt gebruikt, zoals camera- en toegangscontrolesystemen en ERP-software.

Standplaats: Hoevelaken

 

 

Meer informatie

Voor meer informatie over deze stageopdrachten kun je contact opnemen met Eddy van Dijk (0318 439520 / evdijk@excellis.nl).

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Interesse?

Werken bij Lagarde Groep betekent werken in een enthousiast team dat er dagelijks aan werkt om de doelstellingen van onze klanten dichterbij te brengen.

Stageopdracht HBO ICT richting Design & Security

Onderzoeken van mogelijkheden voor extenden private cloud naar public Azure cloud

HBO generieke competenties: Onderzoeken, communiceren & samenwerken.

Technische competenties: Realiseren, ontwerpen, specificeren.

Veel klanten hebben de ICT-omgeving in Nederland bij een Nederlands ICT-bedrijf gehost in een datacenter. Voor een aantal klanten is het lastig om de data (ICT-omgeving) over te zetten naar een publieke cloud, aangezien de data dan in een publiek datacenter wordt geplaatst. Voor sommige onderdelen is het verplaatsen van data naar publieke cloud geen probleem, maar voor andere data is het onmogelijk. De combinatie van publieke cloud met de bestaande private cloud omgeving is waar veel klanten gebruik van willen gaan maken.

In deze opdracht onderzoek je wat de mogelijkheden zijn (zoals tunnels en o.a. Azure stack) om de combinatie te maken tussen private en public cloud. Dit geldt voor de data en beveiliging, maar ook voor de business: wat is de business consequentie van zo’n koppeling of gemixte omgeving?

Standplaats: Ede

 

 

Microsoft Office 365/SharePoint Online implementatie

HBO generieke competenties: Onderzoeken, communiceren & samenwerken, managen & innoveren.

Technische competenties: Realiseren, ontwerpen, specificeren, initiëren & sturen, monitoren, toetsen & evalueren.

SharePoint Online is cloudsoftware die onderdeel is van Microsoft Office365. Door de implementatie van SharePoint Online kan elk bedrijf of organisatie de bestanden in de cloud opslaan en de processen rond documentbeheer en samenwerking binnen teams verbeteren.

Binnen deze opdracht voer je een SharePoint Online implementatieproject uit van analyse tot en met ingebruikname. Je inventariseert de wensen van gebruikers en samen met de overige bedrijfsbehoeften vertaal je deze in een succesvolle Sharepoint implementatie.

Standplaats: Ede

Meer informatie

Voor meer informatie over deze stageopdracht kun je contact opnemen met Eric Klomp (0318 439400 / eklomp@entris.nl).

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Interesse?

Werken bij Lagarde Groep betekent werken met de mogelijkheid om jouw uren flexibel in te delen.

Stageopdrachten HBO ICT richting Embedded Systems en Automation

Cloudbased geavanceerd toegangscontrolesysteem
ontwikkelen/implementeren op basis van beschikbare cloud tools

HBO generieke competenties: Onderzoeken, communiceren & samenwerken, managen & innoveren.

Technische competenties: Realiseren, ontwerpen, specificeren, initiëren & sturen, monitoren, toetsen & evalueren.

In deze opdracht ontwikkel je een cloudbased toegangscontrole platform waarbij op basis van meerdere identificatiemiddelen een gebruiker wordt geïdentificeerd en geauthentiseerd voor het te gebruiken en of toegang te verlenen object. Minimale eisen van het platform:
• Autorisatie pas na een positive match van twee identificatie manieren.
• Applicatie en Management volledig uit de cloud.
• Oplossing moet schaalbaar zijn en inzetbaar voor meerdere klanten.
• Borging continuïteit bij bijvoorbeeld verlies van de verbinding met cloud.

Standplaats: Putten

 

 

Onderzoek van mogelijkheden voor cloudtoepassingen in
bestaande beveiligingsoplossingen

HBO generieke competenties: Onderzoeken, communiceren & samenwerken, managen & innoveren.

Technische competenties: Realiseren, ontwerpen, specificeren, initiëren & sturen, monitoren, toetsen & evalueren.

Voor ons bedrijf worden momenteel veel beveiligingssystemen lokaal uitgerold en
gefaciliteerd op lokale apparatuur. Tijdens deze opdracht onderzoek je wat de cloud kan
betekenen voor deze oplossingen zodat beheer, continuïteit en schaalbaarheid
eenvoudiger en flexibeler worden. Minimale eisen:
• Borging Beveiliging tussen cloud en site.
• Schaalbaarheid, beschikbaarheid.
• Minimaal/ Centraal beheer.
• Inzet van aparte “instances”, bijvoorbeeld voor gebruik van SQL.
• Back-up faciliteiten.
• Borging van continuïteit.

Standplaats: Putten

Meer informatie

Voor meer informatie over deze stageopdrachten kun je contact opnemen met Adriaan Mol (0341 375757 / amol@lagarde.nl).

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Interesse?

Werken bij Lagarde Groep betekent werken met de nieuwste ontwikkelingen en toepassingen.